30 sept. 2012

Black Bottom Cupcakes!

Els Black Bottom Cupcakes són similars al Marbled Brownie pero en petit i la recepta varia una mica, però estan boníssimsssss igual! :)

Per fer-ho necessitareu:
-1 paquet de formatge cremós (Philadelphia mateix o qualsevol altre)
-1 ou
-mitja taça de sucre blanc
-mitja o menys culleradeta de sal
-1 taça de llàgrimes de xocolata
-1 taça i mitja de farina
-1 taça de sucre blanc
-mitja taça de xocolata en pols
-una culleradeta de llevat
-mitja culleradeta de sal
-1 taça d'aigua
-1/3 de taça d'oli
-1 culleradeta de suc de llimona
-1 cullerada de pols de vainilla
-Papers per cupcakes i motlles.

1-Primer escalfarem el forn a 170º

2-Batrem el formatge, l'ou, mitja taça de sucre, mitja o menys de culleradeta de sal i les llàgrimes de xocolata

3-En un altre recipient barrejarem la farina, la taça de sucre, la xocolata en pols, el llevat, mitja cullerada de sal, aigua, oli, el suc de llimona i la vainilla.

4-Preparem els motlles i els papers per a cupcakes.

5-Posarem primer la base de la barreja de xocolata fins a omplir més o menys 2/3 del paper de cupcake. Després posarem una cullerada de la barreja de formatge a sobre.

6-Escalfem al forn durant 25 o 30 minuts i ja estan llestos! Deliciosos!!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...