5 sept 2012

"Marbled Brownie"


Continuem amb els brownies. Aquesta vegada la recepta no té res a veure a com coneixem el brownie de sempre, sense llevat i més. Aquest porta formatge! Mai havia sentit a parlar d’aquest tipus de pastís fins que una companya de feina em va recomanar que el podria fer per provar coses diferents i que era increïble! I efectivament, tenia raó. Ha sigut un dels millors pastissos que he fet i dels que més m’agraden: Xocolata i Formatge junts, dos dels ingredients essencials pel meu gust.
Per fer aquesta delícia necessitareu:
-100 grams de xocolata sense sucre
-115 grams de mantega (jo normalment la utilitzo sense sal)
-200 grams de sucre blanc
-3 ous petits o 2 ous grans
-Essència de vainilla (una cullerada o més ,segons el gust de cadascú)
-Llàgrimes de xocolata (conegudes també com "pepitas" de xocolata)
-150 grams de farina (normalment jo compro la que sempre posa al paquet que és especial per a “reposteria”, però si no en teniu, qualsevol farina de blat servirà)

Per fer el “Cheesecake”
-240 grams de formatge cremós sense sal
-60 grams de sucre
-1 rovell d’ou

A continuació escalfeu el forn prèviament a 180º i farciu de mantega el motlle que utilitzareu per evitar que s’enganxi el pastís.

1-Desfeu la xocolata amb la mantega (ho podeu fer tant al bany maria com al microones, tot i que jo soc més partidària del bany maria)

2-Afegiu a la barreja de xocolata i mantega, els 200 grams de sucre, els ous i la vainilla

3-Aneu batent poc a poc la barreja i afegiu també progressivament la farina, preferiblement colada abans per evitar grumolls. I continueu batent

4-Afegiu les llàgrimes de xocolata i poseu aquesta massa al motlle

Ara, fareu el “Cheesecake” que pondrà el gust especial al “Marbled Brownie”

1-Batre el formatge amb el sucre i el rovell fins que quedi una barreja de textura fina i sense grumolls

2-El bolqueu a sobre del brownie

3-Si voleu per tal que quedi més bufó, podeu agafar una forquilla o un ganivet i dibuixar formes i sanefes per tal que es vagi intercalant el brownie amb el cheesecake. Quedarà més bonic i quan estigui el pastís llest, els trossos tindran una mica de tot

Només heu de tenir-lo ara al forn uns 25 o 30 minuts (podeu anar controlant clavant un ganivet i mirant si surt net de la massa) i ja el teniu llest! És deliciós! A gaudir!
Us deixo una foto del primer “Marbled Brownie” que vaig fer... va ser impressionant! No va durar ni un matí!


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...