Continuem amb els
brownies. Aquesta vegada la recepta no té res a veure a com coneixem el brownie
de sempre, sense llevat i més. Aquest porta formatge! Mai havia sentit a parlar
d’aquest tipus de pastís fins que una companya de feina em va recomanar que el
podria fer per provar coses diferents i que era increïble! I efectivament,
tenia raó. Ha sigut un dels millors pastissos que he fet i dels que més m’agraden:
Xocolata i Formatge junts, dos dels ingredients essencials pel meu gust.
Per fer aquesta delícia
necessitareu:
-100 grams de
xocolata sense sucre
-115 grams de
mantega (jo normalment la utilitzo sense sal)
-200 grams de
sucre blanc
-3 ous petits o 2
ous grans
-Essència de
vainilla (una cullerada o més ,segons el gust de cadascú)
-Llàgrimes de xocolata (conegudes també com "pepitas" de xocolata)
-150 grams de
farina (normalment jo compro la que sempre posa al paquet que és especial per a
“reposteria”, però si no en teniu, qualsevol farina de blat servirà)
Per fer el “Cheesecake”
-240 grams de
formatge cremós sense sal
-60 grams de
sucre
-1 rovell d’ou
A continuació
escalfeu el forn prèviament a 180º i farciu de mantega el motlle que
utilitzareu per evitar que s’enganxi el pastís.
1-Desfeu la
xocolata amb la mantega (ho podeu fer tant al bany maria com al microones, tot
i que jo soc més partidària del bany maria)
2-Afegiu a la
barreja de xocolata i mantega, els 200 grams de sucre, els ous i la vainilla
3-Aneu batent poc
a poc la barreja i afegiu també progressivament la farina, preferiblement colada
abans per evitar grumolls. I continueu batent
4-Afegiu les
llàgrimes de xocolata i poseu aquesta massa al motlle
Ara, fareu el “Cheesecake”
que pondrà el gust especial al “Marbled Brownie”
1-Batre el
formatge amb el sucre i el rovell fins que quedi una barreja de textura fina i
sense grumolls
2-El bolqueu a
sobre del brownie
3-Si voleu per
tal que quedi més bufó, podeu agafar una forquilla o un ganivet i dibuixar
formes i sanefes per tal que es vagi intercalant el brownie amb el cheesecake.
Quedarà més bonic i quan estigui el pastís llest, els trossos tindran una mica
de tot
Només heu de
tenir-lo ara al forn uns 25 o 30 minuts (podeu anar controlant clavant un
ganivet i mirant si surt net de la massa) i ja el teniu llest! És deliciós! A
gaudir!
Us deixo una foto
del primer “Marbled Brownie” que vaig fer... va ser impressionant! No va durar
ni un matí!
No hay comentarios:
Publicar un comentario